Négy hónap szünet után újra lubickolhatunk a dunaújvárosi élményfürdőben

  A dunaújvárosi Aquantis élményfürdő medencéi március 17. óta nem láttak új vendégeket, mostanra azonban lezajlottak a karbantartási munkálatok, és július 15-én végre ismét megnyitott a helyi strand a fürdőzők előtt.

  Egyelőre csak a kültéri medencék üzemelnek - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: Free-Photos

  A létesítményt üzemeltető cég munkatársai eltakarították az udvarból a felújítással járó szemetet, kijavították a medencék hibás burkolatait és visszahelyezték a csúszdák elemeit. Mindemellett megnyitottak egy olyan vizesblokkot is, ami eddig még nem volt használható - tudtuk meg a Termál Online híréből.

  A biztonsági előírásoknak megfelelően egyelőre csak a kültéri medencékben lehet lubickolni, erre minden nap 5:30-tól 20 óráig van lehetőség, a csúszdák pedig 9 és 20 óra között üzemelnek.

  Belépőjegyet az uszoda jegypénztárában válthatnak a vendégek, ami egész napra 1500 forint, a gyermekbelépő pedig 750 forint. A nyugdíjasok és a diákok kedvezményesen, 1100 és 1000 forintért léphetnek be a fürdőbe.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!