Mini wellnessközpont is lesz Szabadka felújított hotelében

  Nemsokára teljesen megújul a szomszédos Szabadka valamikori Garni hotele, amely már évek óta üresen áll. Most az épület teljes renoválását tervezik és új szolgáltatásokkal is kiegészítik a kínálatot.

  Szaunázni is lehet majd a felújított hotelben - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Billion Photos

  A hotel egyik legnagyobb újdonsága a mini wellnessközpont lesz, ahol kisebb medencékben áztathatjuk majd magunkat, és adott lesz a szaunázás lehetősége is. A szálloda továbbá egy modern eszközökkel felszerelt edzőtermet is kap. Mindezt az alagsorban találják majd meg a vendégek, ahol egy borozó is helyet kap.

  A most beharangozott tervek szerint a földszinten egyebek mellett recepció és étterem fogadja a vendégeket. Erre a szintre 15 szoba kialakítását is tervezik. A hotelben egyébként összesen 31 szobában lehet megszállni, amelyek közül néhány az emeleten lesz - áll a szerb Turistički Svet hírében.

  Hogy pontosan mikor nyitja meg kapuit a felújított szabadkai hotel, azt egyelőre nem lehet tudni, a projekt jelenleg a tervezés fázisában tart.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!