Ananászos szaunaszeánsz és késő esti csobbanás várja a hétvégén

A csillagos ég alatt csobbanhatunk az orosházi Gyopárosfürdőben és nyári hangulatú, 15 perces szaunaszeánszokra is befizethetünk július 25-én, szombaton. Az esti programok a nappali jeggyel is elérhetők, nem kell külön, esti jegyet venni - írják a fürdő weboldalán.

Késő esti hangulatvilágítással is készülnek - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Rostislav Ageev

Csobbanás a csillagos ég alatt

A fürdővendégek sötétedés után hangulatos esti fények mellett mártózhatnak meg a szabadtéri medencékben. Az esti fürdőzés 20 órakor kezdődik és egészen éjfélig maradhatunk fürdőruhában - ezen a napon az Élményfürdő és a Szaunapark szolgáltatásait is éjszakába nyúlóan lehet kihasználni.

Az este érkező vendégek három kül- és négy beltéri medencében lubickolhatnak. A panorámaablakos belső térben egyebek mellett nyakzuhany, vízisün, gomba, fekvőmasszázs, megannyi buzgár és gejzír segíti az ellazulást.

Nyári hangulatú szaunaszeánszok

Az esti fürdős lazítás mellett 19:00, 20:00 és 21:00 órakor szaunafelöntésekkel is készülnek a fürdő Szaunaparkjában. 25-én Visszatér a forróság, cukor és só felöntések, mézes – ananászos bőrápolás és északi szelek szaunaprogram közül lehet választani.

Több szaunafelöntés közül is lehet választani - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Meesiri

Aki már a nappali órákban megérkezik a fürdőbe, annak nem szükséges külön esti jegyet váltania, a belépő az Élményfürdőbe érkezés időpontjától függetlenül 3.500 forint, a szaunaprogramok 1.700 forint ellenében látogathatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek