A vietnámi halászhagyományok ihlették ezt az új fürdőt

  A Cam Ranh-i Radisson Blu Resort újonnan gyógyfürdőt nyitott az elegáns tengerparti üdülőhelyen, mely 18 km hosszú, homokos szakaszon helyezkedik el, Vietnam délkeleti részén - derül ki a breakingtravelnews.com cikkéből.

  A Cam Ranh-i öbölForrás: Khoa Nguyen Dang/pixabay.com

  Ahogyan magában a szállodában, a gyógyfürdőben is visszaköszönnek a helyi vietnami halászati kultúra elemei. A gyógyfürdő kívülről zökkenőmentesen illeszkedik a szálloda teréhez.

  A kagylóalakú kezelőszobák fedett folyosóval kapcsolódnak a fürdő központi és relaxációs területéhez. A helyiségek formáit az ikonikus vietnami kosárhajók ihlették, amelyekkel a Cam Ranh-öbölben élő halászok is járnak. A kék, ezüst, tengerzöld és fehér színeiben játszó padló szintén a tengerélményt hivatott megidézni.

  A mennyezetet fémből készült, halászhálóra emlékeztető dekorációk díszítik, emellett hangulatvilágítás, üveglámpások és gyertyák csábítják a vendégeket csendes elmélyülésre.

   

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!