Csehországban épül majd Közép-Európa legnagyobb fürdője

  A dél-morvaországi Pasohlavkyba tervezett óriási gyógyfürdő Közép-Európa legnagyobbja lehet. A szerdán tartott eligazításon Xie Ju, a projektért felelős kínai ingatlanfejlesztő, a RiseSun vezérigazgatója elmondta, hogy a társaság kiválasztotta az építészeti terveket, és reméli, hogy a munkálatok első szakaszát 2021 végén megkezdheti. Ezt két további szakasz követi, így az építmény legkésőbb 2026-ra lesz kész - adja hírül a brnodaily.com.

  Gát a Nové Mlýny víztározónForrás: Tadeáš Bednarz/commons.wikimedia.org

  A RiseSun 380 millió korona értékben vásárolt földet Pasohlávek mellett 2019. januárban. A szerződés szerint a társaságnak be kell tartania az övezeti tervet, és tartania kell magát a rögzített ütemtervhez is. Az övezeti döntést három éven belül kell benyújtania, öt éven belül pedig meg kell szereznie az építési engedélyeket.

  A Pasohlavky SPA egy 20 hektáros félszigetet fog lefedni a Nové Mlýny víztározóhoz tartozó területen. A komplexum 2000 vendég befogadására lesz alkalmas.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!