Már a hétvégén csobbanhatnak ebben a nagy múltú fürdőben

  A mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő az ország nagy múltú fürdői közt elsőként nyitotta meg kapuit, hogy a pünkösdi hétvégén már részlegesen használhassák a vendégek. A kényszerű szünetben a fürdő dolgozói elvégeztek számos karbantartási feladatot, valamint a lehetőségekhez mérten csinosítgatták a fürdő 11 hektáros területét, hogy a vendégeket minél szebb környezetben fogadhassák újra - derül ki a fürdő sajtóközleményéből.

  Forrás: zsory-furdo.hu

  Új szabályokat vezettek be a vendégek és a személyzet biztonságának érdekében, például a fedett terekben (pénzár, öltözők) szájmaszk viselése, a fürdő teljes területén pedig papucs használata kötelező. A biztonságos védőtávolság betartására számos helyen feliratok is figyelmeztetik a vendégeket. A megváltozott helyzethez igazítva csökkentett árakkal várja a vendégeket a fürdő.

  Meghatározták medencék maximális befogadóképességét, így egy fürdőzőre 4 négyzetméteres felületnek kell jutnia. Az előírások alapján a fürdőben jelenleg csak a vízforgatós medencék működhetnek, melyek melegített vízzel rendelkeznek. A pünkösdi hétvégén a gyermekmedencét is birtokukba vehetik majd a kisebbek, ami idén épp egybe esik a gyermeknappal. Szintén ezen a hétvégén – kedvező időjárás esetén – működik majd a 2018-ban átadott új csúszdapark is, mely kedvezményes kiegészítő jeggyel vehető igénybe.

  A fürdő bízik benne, hogy tovább javul járványhelyzet és a közeljövőben enyhítenek majd a gyógymedencékre vonatkozó szabályokon és így az idén 80 éves fürdőbe visszatérhetnek majd azok, akik az igen hatékony kénes gyógyvíz miatt rendszeresen keresik fel a komplexumot.

  A pünkösdi hétvégére Mezőkövesd belvárosa is különleges programokkal készül, itt a szabadéri attrakciók már látogathatók, és a Mezőgazdasági Gépmúzeum és Hadas városrész alkotóházai is várják a vendégeket.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!