Olcsó belépővel startol a szezon a Gyulai Várfürdőben

Egyre több hazai fürdő rukkol elő a hírrel honlapján, hogy megnyitja kapuit a látogatók előtt. A Ceglédi Fürdőben május 30-ra időzítették a srtadszezon elstartolását, ahol az úszómedencében, a hullámmedencében, továbbá a gyermek- és élménymedencében lehet majd lubickolni. A Leányfalui Termálfürdő május 29-én nyit ki, ahogy a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum és a Zalakarosi Fürdő is. Lassan a Pest megyei fürdők megnyitására is számíthatunk, ugyanis május 18-tól engedélyezett a beüzemeltetésük.

Hamarosan egyre több hazai medencébe lógathatjuk a lábunkat - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Kateryna Mostova

A Gyulai Várfürdő sem hagyja ki az idei strandszezont, május 30-án nyitják meg a fürdő kapuit. Olcsó, 990 forintos belépővel várják majd a vendégeket, akik egyelőre a megszokottnál kevesebb medencében mártózhatnak meg. A 6 évnél fiatalabb gyerekek ingyen léphetnek be a fürdőbe – írja a Termál Online.

A szezon elején mindössze három medencét helyeznek üzembe a Várfürdőben: megnyitják a gyermek víziparadicsomot, egyelőre élményelemek nélkül. Használható lesz a hullámmedence is, de a hullámszolgáltatást még nem kapcsolják be.

Mindezeken túl megnyitják a csúszdás medencét, ahol értelemszerűen csúszdázhatnak a gyerekek, valamint a vízi ösvény is használható lesz. Az 50 méteres úszómedence egyelőre felújítás alatt áll, de várhatóan június folyamán ezt is birtokba vehetik a fürdőzők. A fürdő minden nap 9-18 óráig lesz nyitva.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek