Megszegték a járvány-helyzet szabályait a meztelen strandolók

  A Csehországban bevezetett szabályok mindenkire vonatkoznak, még a strandolókra is, éppen ezért a rendőrök a minap egy nudistastrand vendégeit szólították fel a szájmaszk viselésére.

  Több szabályt is megszegtek a nudista strandon - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: sylv1rob1

  A múlt hét végén a Pardubice közelében fekvő Lázne Bohdanec üdülőhelyre riasztották a cseh rendőröket. Állampolgári bejelentés érkezett ugyanis arról, hogy a nudista strand vendégei szájmaszk nélkül hódolnak szenvedélyüknek - számolt be az esetről az expats.cz portálra hivatkozva a Turizmus.com.

  A meztelen fürdőzés továbbra is megengedett, de a maszk viselésének elmulasztása szabálysértésnek minősül a jelenlegi csehországi szabályozás értelmében.

  Továbbá azt is fontos tudni, hogy kettőnél többen nem csoportosulhatnak egy helyen. A napokban ezt a szabályt is megszegték a nudista strand vendégei.

  Csehországban egyébként meghosszabbították a korábban kihirdetett kéthetes karanténszabályok érvényességét egészen április 11-ig.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!