Elakadt a szlovák fürdő fejlesztése a járványhelyzet miatt

Nagy érvágást jelent a szlovák Vadas Thermal Resort fürdő számára is a kialakult helyzet. Nem elég, hogy március 13-a óta bezáratták a helyi fürdőt, még a fejlesztésekkel sem tudnak megfelelő ütemben haladni.

Kérdéses, mikor tudják átadni az új medencét - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: Pexels

Egy hatalmas, 1200 négyzetméter nagyságú élménymedence építésébe kezdtek tavaly tavasszal. Az Oázis medence sodrófolyosóval, lassú folyammal, vízi sportpályákkal várja majd a fürdőzőket, továbbá a közepére egy kis sziget kialakítását is tervezik.

A terv az volt, hogy idén májusban adják át a vadonatúj strandmedencét, de ez a terv már több okból kifolyólag is meghiúsulni látszik.   

A medence építési munkái jelentősen lelassultak, mivel a magyarországi kivitelető a határzár miatt nem tudja az ütemterv szerint végezni a munkát. Nagy valószínűséggel a kialakult helyzet csúszást hoz a medence átadásában is - írja az Új Szó hírportál.

A párkányi fürdőben reménykednek, hogy a nyári szezonra megnyithatják a komplexumot, de attól tartanak a határok továbbra is zárva maradnak. Ez azért érintené érzékenyen a Vadas fürdőt, mert sok a visszajáró vendégük a környező országokból, azon belül is főleg Csehországból.

A Vadas Thermal Resort egyébként nem tervez személyzeti elbocsátásokat, azonban a nyári szszon előkészületeit igyekeznek a megszokottnál kevesebb munkással elvégezni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek