Bezárták Sydney legnépszerűbb strandjait a rendőrök

  Rendőröknek kellett hazaküldeniük a strandolókat Sydney híres strandjairól, ugyanis a hétvégén hatalmas tömeg fürdőzött és napozott a koronavírus ellenére is. A Bondi Beachen több ezren élvezték a napsütést. 

  Tömegesen strandoltak a hétvégén Sydneyben - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: Hannah Chen

  A népszerű partszakaszon olyan sokan gyűltek össze, hogy nem volt tartható az emberek közötti biztonságos távolság. A helyiek felháborodva fotózták és tették közzé a közösségi médián a rengeteg felelőtlen strandolót. A hatóságok így értesültek a helyzetről - írja a 7 News Sidney híre alapján a Termál Online.

  A rendőrök, elmondásuk szerint nem láttak korábban ilyen tömeges, felelőtlen viselkedést a városban. Az embereknek nem lenne szabad egy helyre összegyűlni és strandolni még akkor sem, ha a városban több mint 35 Celsius fokot mértek - hívták fel a figyelmet.

  A The Guardian híre szerint hiábavaló volt a felszólítás, hiszen másnap, azaz szombat reggelre ismét tömeg volt a strandon, ezért ideiglenesen bezárták a Bondit és még két közeli strandot is, a Bronte és a Tamarama Beachet is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!