Online edzések, melyekkel a négy fal között is megőrizheti a fittségét

Miután a járványveszély miatt nem tanácsos kimozdulnunk még akkor sem, ha nagy kísértést érzünk, érdemes inkább olyan lehetőségek után néznünk, melyekhez nem kell elhagynunk a lakást, a kertet. Szerencsére ehhez az online lehetőségek széles tárházából válogathatunk, melyekből nemrégiben össze is szedtünk néhányat, de a kínálat egyre csak bővül. 

Forrás: karabulakastan/pixabay.com

A Sukha Jóga Facebook oldalán ingyenesen, bejelentkezéssel vehetnek részt jógaórán azok, akik elmélyültebb, lassabb folyamatokon keresztül gyakorolnák a befelé figyelést. Az órát kezdődnek és haladóknak is ajánlják, sok gyökércsakrát aktivizáló ászana és légzőgyakorlat szerepel benne, ezzel is segítve a stabilitást és az egyensúlyt.

Ha a jóga dinamikusabb változatát szeretnénk kipróbálni, akkor az Ashtanga jógázom aKözpontban Facebook-csoporton keresztül megtehetjük. Itt Pórffy Csaba jógaoktató vezetésével gyakorolhatjuk online az Ashtangát.

Aki a klasszikus fitnesszirányzatokat részesíti előnyben, annak érdemes belépnie a 4% Facebook-csoportba, ahol naponta különböző típusú edzésvideókkal várják. Az edzések 10-15 perces blokkokból állnak, így magunk is összeválogathatjuk, melyiket szeretnénk megcsinálni és milyen sorrendben, de vannak 40-50 perces órák is. Mielőtt neki vágunk a tréningnek, végezzük el az alap bemelegítéseket.

Forrás: bbernard/shutterstock.com

A CrossFit Everybody szervezésében @Trainerkovacs minden nap 10:00 órás kezdettel élőben ingyenes otthoni tornát tart a jobb közérzet és az immunrendszerünk erősítése érdekében, Hepp Gréta, pre- és rehabilitációs tréner pedig kedden és pénteken 18:00 órától várja az érdeklődőket 45 perces átmozgató edzésre Facebook-csoportjában.

A gyakorlatok ízületi átmozgatásokból, mobilizációkból és stabilizációkból fognak állni, az órát mindenkinek ajánlja, azoknak is, akik nincsenek edzésben, de azoknak is, akik hozzá vannak szokva a terheléshez.

Csatlakozhatunk a Fitroom online edzéseihez is, angol nyelven pedig a Popsugar Fitness Youtube-csatornáján találunk különböző igényekre szabott tréningeket. Levezetésképp még elsajátíthatjuk a Salsa vagy a Bachata latin táncok alapjait a Carmen Dance Club jóvoltából.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek