Ezeket a fürdős akciókat még elcsípheti a hónap végén

Több hazai fürdőben is olcsóbban váthatnak belépőt, illetve egyes helyeken a wellness szolgáltatásokat kínálják kedvezményesen. Mutatjuk a részleteket:

Érdemes összefogni a barátokkal, rokonokkal, családdal és kihasználni a budapesti Aquaworld élményfürdő február 29-én érvényes kedvezményét. Szombaton ugyanis négy darab napijegy együttes árából 25 százalékot elengednek. Fontos tudni, hogy az akció csak a helyszínen megvásárolt jegyekre érvényes. 

Akár egy pezsgőfürdőt is vehet a hónap utolsó napjánForrás: Shutterstock / Készítette: Minerva Studio

Szintén akciós belépőjeggyel készül 29-én a Leányfalui Termálfürdő. Féláron lehet megvásárolni a belépőt a hónap utolsó napján. Ráadásul éjszakai fürdősére is lesz lehetőségük az idelátogatóknak. Az akciós jegy az esti lubickolásra is érvényes.

A hónap utolsó napján, azaz 29-én szaunanapot tartanak a Zalakarosi Fürdő új szaunavilágában. Délután 1 órától összesen hat szaunafelöntésen lehet részt venni. Ezen a napon egy kedvezményt is kihasználhatnak a vendégek: a "Kaliforniai kád" nevű wellness szolgáltatásukat féláron lehet kipróbálni. Ez a kád egyébként egy kétszemélyes zene-, fény- és aromaterápiás pezsgőfürdőt nyújt a vendégeknek.

Ötven százalékos kedvezménnyel kínálja az egyik szolgáltatását 29-én, szombaton a tiszakécskei Barack Gyógy- és Élményfürdő is. A 20 perces Caracalla masszázs kádfürdőre lehet kihasználni az akciót. A lehetőségről további információkat a fürdő honlapján találnak.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek