Mediterrán hangulatú fürdő nyílik az első Corinthia hotelben

Az első Corinthia Hotel, a Máltán található Corinthia Palace Hotel újabb részleteket hozott nyilvánosságra márciusban nyitó, új wellnessrészlegéről, az Athenaeum Spa-ról, amely 9 millió eurós beruházással és egy éven keresztül tartó felújítással valósul meg - adja hírül a Spa Business.

Corinthia Palace HotelForrás: corinthia.com

A 2000 négyzetméteres, mediterrán ihletésű gyógyfürdő belső tereit a Goddard Littard belsőépítészei tervezték, a gyógyfürdőben lesz majd kerti merülőmedence, gőzfürdő, növényekkel díszített pergla, beltéri és kültéri vitalizáló medence, valamint szauna, élményzuhany és fűtött ágyak is helyet kapnak.

A mediterrán hangulat jegyében a fürdő egy máltai kézműves aromaterapeutával, Stephen Cordinnal is együttműködik, aki exkluzív, a helyi gyógyító hagyományokat idéző kezeléssorozatot dolgozott ki ​​természetes alapanyagok felhasználásával.

A szálló a 19. században épült a máltai főbíró magánvillájaként, majd a második világháború alatt a brit haderő tagjait szállásolták itt el. 1959-ben az épületet Paul Pisani vásárolta meg, ő átalakította át családjával az első Corinthia szállodává, amely 1968-ban nyitotta meg kapuit.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek