Ötemeletes csúszdapark várja a nyaralókat Tiszakécskén

  A Barack Thermal Resort júniusban elkészülő csúszdaparkja a fiatalabb, illetve a kalandokat és az aktív időtöltést kereső korosztály számára is teljessé teszi a szórakozást. A régi „óriáscsúszda" 27 évig szolgálta a vendégeket, most viszont egy vadonatúj, a kor igényeinek maximálisan megfelelő csúszdát építenek a helyére. Az ötemeletes csúszdapark már a fürdőbe lépés pillanatától hívogatja a vendégeket.

  Itt mindenki kedve és bátorsága szerint csobbanhat a vízbeForrás: barackresort.hu

  A csúszdák kiválasztásánál fontosnak tartották, hogy közöttük mindenki megtalálja a kedvére valót. Az anaconda csúszda egy szelídebb lejtésű, közkedvelt típus, amelyet a kezdő csúszdázók is bátran használhatnak. A 2 pályás családi csúszda (vagy versenycsúszda) nyitott szerkezetű, izgalmas gyorsasági versenyek rendezésére ad lehetőséget, mivel időmérő funkcióval is rendelkezik.

  A kamikaze csúszda a száguldás szerelmeseinek lesz a kedvence, szinte szabadesés-élményt nyújt és akár 60-70 km/h óra lecsúszási sebesség is elérhető rajta. A negyedik, rafting és inga csúszda pedig két kedvelt típus egyedi ötvözete, Magyarországon egyedülálló élményelem, amely csúszógumival (raft) vehető igénybe – tudtuk meg a négycsillagos szálloda sajtóközleményéből. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!