Retro gyógyvizes medencével és féláras szaunázással vár ez a fürdő

A fürdőváros a magyarok és más országokból érkezők körében a korábbi évinél is népszerűbb hely lett. Gyakorlatilag folyamatos a telt ház a nagyobb sárvári szállodákban, ami a Gyógy- és Wellnessfürdő Sárvár nemrég befejezett újításainak is köszönhető. 

Forrás: https://www.sarvarfurdo.hu/

A fürdőben tavaly a kivitelezés a „retro" gyógyvizes medencével kezdődött márciusban, majd a külső gyógymedencénél folytatódtak a munkálatok. Júniusbn pedig átadták a két külső gyógyvizes medencéjének árnyékolóit. A közel 50 millió forintos beruházás eredményeként a vendégeket a nyári hőség, az UV-sugárzás és az eső elől egyaránt védi a tető - írja a turizmus.com.

De nem csak új terekkel, hanem csalogató programokkal is várják a látogatókat a fürdőben. A szaunázás kedvelőinek ajánljuk például a fürdő február 21-re, 22-re és 23-ra tervezett szauna szeánszait, ahol kipróbálhatják milyen egy gránátalma-vörösáfonyás sós peeling, egy citrusos bőrtiszítás vagy éppen egy vitaminos felöntés. Sőt szombat és vasárnap este 19:30-tól ingyenes aromaolajos felöntésen vehetnek részt a fürdő vendégei. 2020. február 29-én pedig 50 százalékos kedvezmény jár a szauna-világ belépőkre, ha 16 és 19 óra előtt váltják meg a jegyüket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek