Újranyitott Tiszacsege kívül-belül megújult kedvenc csárdája

  Több hónapnyi felújítási munka után, 2020. január 16-án újra kinyitott a teljeskörűen felújított Tiszacsegei Halászcsárda és panzió. A visszajáró vendégek körében népszerű hely 2019. szeptember 23. óta volt zárva.

  A csárda híres halászleveForrás: Tiszacsegei Halászcsárda / Facebook.com

  A csárdát és a panziót teljeskörűen felújították. Az 1900-as évek elején épült part menti csárdát kívül belül leszigetelték, kifestették, modernizálták a csárda konyháját és a panzió 8 db 3 ágyas, és 1 db 4 ágyas szobáját is – írja a Turizmus.com

  A Tiszacsegei Tisza parton frissen készült vegyes és korhely halászlé, valamint a házi füstölt harcsa, a haltepertő, az olajos hal és számos más tiszacsegei finomság nem sokkal a csárda megnyitása után vonzani kezdte a környék lakóit; és teszi ezt a mai napig. A vendéglátóhely 2012-ben megkapta a Magyar Konyha gasztro magazin „Legjobb tiszai halászcsárdának" járó címét is.

  Egyszerűbb és olcsóbb lett a halfogyasztás!
  A fogyasztási célú hal, halfilé, halhús áfáját 27-ről 5 százalékra mérsékelték, beleértve a tiszai halászléhez nélkülözhetetlen ikra, haltej és halmáj forgalmi adóját is. Illetve a Minőségi Magyar Hal védjegyet is bevezették, hogy a termékkínálaton belül könnyebben megkülönböztethessük a magyar termelésű minőségi halakat.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!