Egy osztrák cég tengeriklíma-kamrát fejlesztett

  A Soleum Spa, osztrák székhelyű, gőzfürdőkre specializálódott cég tengeriklíma-kamrát fejlesztett, vagyis egy olyan, új koncepcióval állt elő, amely ötvözi a thalasszoterápiát, azaz a tenger gyógyhatásait a hagyományosabb szaunaélménnyel - adja hírül a Spabusiness.

  Forrás: Public Co/pixabay.com

  Régen az orvosok gyakran ajánlottak betegeiknek tengeri utazást az ottani levegő, klíma és víz gyógyító hatásaiban bízva. A kamra, mely gyógyfürdőkben és wellnessközpontokban történő használatra készült, a tengeri klímát igyekszik rekonstruálni. Benne a vendégek nedves sós párát lélegezhetnek be meleg szellő kíséretében, ez az élmény pedig tisztítja a légzőszerveket és enyhíti a stresszt.

  A kamrát úgy tervezték, hogy ugyanolyan gyógyító és pihentető élményt nyújtson, mint a hagyományos szauna illetve gőzfürdő. Három különböző stílusban kapható, mindegyiket fűtési és párásító rendszerrel szerelték fel, a funkciók között színes fényeket és zenét találunk.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!