10 éve bezárt hazai étterem helyén nyitnak menő hotelt az idén

Gyulai szálloda mása lesz a szentgotthárdi hotel. A beruházó Jola Holding 25 szobás butikhotelt és 90 fős éttermet tervez létrehozni egy 10 éve bezárt étterem helyén.

A gyulai Komló Hotel mintájára alakítják ki az új szállodátForrás: Facebook / Komló Hotel Gyula / Készítette: Csepregi Tibor

A St. Gotthard Spa & Wellness komplexumtól mindössze 20 méter távolságra található Kolostor Étterem már egy évtizede nem üzemel. Az elhagyott épület a közelmúltban új tulajdonosra talált: a Jola Holding fantáziát látott felújításában, falai között egy legalább négycsillagos, 25 szobás szállodát és kültéri terasszal csábító, 90 férőhelyes éttermet alakít ki - írja a Turizmus.com.

Az átalakítási munkálatokat már áprilisban megkezdik a tervek szerint, és ha minden a megfelelő ütemben halad, akkor 2020 második felében már meg is nyithatja kapuit az új szálláshely.  

Kialakításában és berendezésében teljes egészében a gyulai Komló Hotel mintáját követik, így az új épületet is az art deco stílus jellemzi majd. Az új tulajdonosok további terjeszkedésben és brandépítésben gondolkodnak, ezért a közelmúltban megnyitott, szombathelyi éttermük is a Komló nevet viseli, ennek berendezése szintén a gyulai hotelben megismert stílust követi.

A Jola Holding szentgotthárdi szállodája már az ötödik szállásegység lesz, de a terveik között szerepel egy újabb szálláshely megnyitása is Magyarországon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek