Négy csillagos wellness hotel épül a fürdővárosban

Négy csillagos hotellel bővül Tiszaújváros turisztikai kínálata. A szálloda közvetlen összeköttetésben lesz a négycsillagos minősítésű Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandürdővel, amelynek 1200 méter mélyből jövő 65°C-os termál ásványvizet hasznosító szolgáltatásait a hotel vendégei is élvezhetik majd - tudtuk meg a Turizmus.com híréből.

Az új hotel jövőre nyitja meg kapuit - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: ming dai

Az épületben 99 prémium minőségű szállodai szoba áll majd a vendégek rendelkezésére, valamint étterem, lobby bár, 450 m2-es konferenciaközpont és edzőterem is helyet kap. A hotel nyitását 2020. októberére tervezik.

A hotel kínálatában az edzőtáboroztatás is szerepel, hiszen a közvetlen közelben található a Tiszaújvárosi Sportközpont, ahol labdarúgó-pályával, füves és műfüves bemelegítő pályákkal, játékcsarnokkal, teniszpályákkal, fedett uszodával, edzőmérkőzések szervezésével tudják biztosítani a felkészülést.

Már a mostani érdeklődések is azt mutatják, hogy a helyi és környező cégek szívesen választják majd az új szállodát dolgozóik és üzleti partnereik részére, akik számára transzferszolgáltatás is kínálni fog a hotel. Emellett azonban számítanak az elsősorban hétvégékre érkező fürdőzőkre, pihenni vágyókra is. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek