Kiderült, melyik szálloda kapta az Év Hotele 2019 elismerést

  A nézők szavazatai alapján az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel lett AZ ÉV HOTELE 2019 verseny győztese. A díjat a Páris Udvar Hotel Budapest szállodában adták át az évadzáró gálaesten.

  A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, illetve az Interakció Produkció közösen meghirdetett versenyének döntője januárban zajlott. A nézők két héten keresztül szavazhattak a döntőbe jutott szállodákra.

  Kiderült melyik hotelt szerették legjobban a vendégek - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: stockfour

  A versenyt végül az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel nyerte, így ez a szálloda lett AZ ÉV HOTELE 2019-ben.    

  Az ezüstérmes a négy csillagos zalakarosi MenDan Magic Spa & Wellness Hotel lett, a harmadik helyezést pedig a szintén négy csillagos Hotel Kapitány Wellness szálloda tudhatja magáénak.

  2020-ban is elindul a verseny, méghozzá annak egy különleges kiadása lesz látható a televízióban. Az elmúlt három évad legjobb szállodái térnek vissza a „Best of AZ ÉV HOTELE" versenyben.

  AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye, mely az MSZÉSZ és az Interakció Produkció szervezésében rendeznek meg. A közönségszavazás lehetővé teszi, hogy az utazók szavazzák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szállodáját, majd a döntőben a régiós nyertesek közül válasszák ki AZ ÉV HOTELE díj nyertesét - írja a Turizmus.com.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!