Olcsó belépővel tervezik megnyitni az új vajdasági wellnessközpontot

  Hosszú évek várakozása után végre elkezdődhetnek az adai wellnessközpont építési munkálatai. Várhatóan 2021-ben már megmártózhatunk az új termálmedencékben.

  A tervek szerint az új központ alapterülete több mint 3000 négyzetméter lesz, amihez még hozzákapcsolódik a már meglévő strandfürdő, amelynek a medencéjét nemrég újították fel.

  Tömegeket várnak majd a központba - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: PublicDomainPictures

  A komplexumban termálmedencét terveznek építeni, továbbá szauna és két büfé is helyet kap majd. Fontos szempont, hogy a fürdő árai kedvezőek legyenek, és mindenki számára elérhető feltételekkel üzemeljen. Azt szeretnék, hogy tömegesen látogassák majd a fürdőt külföldi és belföldi turisták egyaránt.

  A kiépítés első szakaszára várhatóan 16-18 hónapot vesz igénybe, a wellnessközpont várhatóan 2021 elejére épül ki teljesen. Miután befejezték a főbb elemek kiépítését, további szórakozási lehetőségeket is terveznek a majdani látogatók számára - tudtuk meg a vajdasági Pannon RTV tudósításából.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!