Hamarosan termálvizes medencékben lazíthat ebben a vajdasági kisvárosban

  A vajdasági Adán egy új wellness központ építését tervezik a már meglévő Adica sport- és rekreációs központban. A tervek szerint egy egész évben működő központról van szó - írja a szerb Turističi Svet.

  Egész évben lehet majd pihenni a wellness központban - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: engin akyurt

  Az újonnan tervezett épület helyét a meglévő komplexum bejáratánál tervezik, és 160 vendéget tudnak majd itt fogadni. Elsősorban a termálvízre és a különféle rekreációs tevékenységekre építik fel a létesítmény kínálatát, de ha a termálvíz gyógyhatásúnak minősül, akkor a fedett ülőmedence terápiás kezelésre is szolgál majd.

  A projektben szerepel a szabadtéri medence korszerűsítése is, de más felújítás is tervben van - így építenek például egy gyermekmedencét is, amely csak a nyári szezonban fog működni. De emellett kialakítanak pihenő szobákat a vendégek számára, valamint egyéb vendéglátó helyiségeket is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!