Új jegyárakkal kezdi a 2020-as évet a mórahalmi gyógyfürdő

Emelkednek a belépő jegyárak jövőre a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben. Az ünnepek idején pedig a változó nyitvatartásra érdemes figyelni a fürdővendégeknek.

A családi jegy is többe kerül jövőre - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Pressmaster

December 30-ig minden nap 8 és 22 óra között tart nyitva a fürdő. Az ünnepek idején a belépőjegy mellé ajándékot osztogatnak a vendégeknek: kölyökjegyet, 3 órás bérletet vagy úszójegyet lehet választani, amit december 31-ig lehet felhasználni.

Aki Szilveszter napján menne csobbanni Mórahalomra, az reggel 8-tól 19 óráig élvezheti a fürdő kültéri és beltéri medencéit. 1-jén pedig csak 10 órakor nyit ki a komplexum, de ezen a napon már este tízig érvényes lesz a belépőjegy. 

Az év első napjától a vendégeknek az előző évhez képest kicsivel többet kell fizetnünk a belépésért. A felnőtt jegy 2019-ben 2490 forintba került, 2020. januárától viszont 2700 forint lesz. A három órás jegy 1500-ról 1700-ra, a diák- és korkedvezményes jegy pedig nem egész 2 ezer forintról 2300 forintra emelkedik.

A kölyökjegy 100 forinttal lesz drágább, míg a családi jegy 6-7 száz forinttal kerül többe jövőre. Az áremelés a szaunaszeánszokra is vonatkozik - tudtuk meg a fürdő honlapján feltüntetett árjegyzékből

Fontos tudni, hogy a téli időszakban a szabadtéri csúszda nem üzemel, a kültéri medencékből pedig kettő áll a vendégek rendelkezésére. Ebben az időszakban 14 fedett medencét, nyolc szaunát és két beltéri csúszdát lehet kipróbálni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek