A két ünnep között sem maradunk fürdős programok nélkül

Amennyiben nincs ötlete, hol kapcsolódhatna ki a családjával karácsony és új év között, mutatunk pár fürdős ötletet.

A tiszekécskei Barack Gyógy- és Élményfürdőben december 30-ig minden nap családi animációs programokkal várják a vendégeket. Tornával, vizes játékokkal, lurkó klubbal szórakoztatják a kicsiket, akik Csöpivel, a fürdő kabalájával is találkozhatnak. A fürdő részletes programjait ide kattintva találják meg.

A két ünnep között is bőven akad fürdős kikapcsolódás - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Antonio Guillem

Szintén izgalmas gyerekprogramok lesznek a hétvégén a debreceni Aquaticumban. A mediterrán élményfürdő pénteken, szombaton és vasárnap is Aqua Manó Partyval készül. Egyebek mellett kipróbálhatják a zumba fitneszt, a vízi kincskereső versenyt és különböző kézműves foglalkozásokba is belecsöppenhetnek. A program mindhárom nap 14-től 17 óráig tart - tudtuk meg a Termál Online cikkéből.

Az igali gyógyfürdő ugyan zárva tartott karácsonykor, de 2019. december 26-tól kezdve aquafitnesszel, ünnepi szaunaszeánszokkal, és több meglepetés műsorral várja a két ünnep között érkező csobbanókat.

Miskolctapolcára december 28-án lesz érdemes elutazni, ekkor a fürdőzés mellett ünnepi programokon is részt vehetnek a város híres fürdőjében. Ezen a napon előszilveszteri retro partyt tartanak a Barlangfürdőben; a buli este 8 órakor kezdődik és éjfélkor ér véget. A  DJ zenéi mellett a fürdő szaunaszeánszai biztosítják a kikapcsolódást.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek