Felújított medencékben lehet csobbanni a nyáron Adán

Az adai strandfürdő három kültéri medencével, vízi csúszdákkal és több vendéglővel várja a fürdőzőket a június elsejétől szeptemberig tartó fürdőidényben. Nyárra megújul a csúszdás medence, és ugyanezt tervezik a gyerekmedencével is.

Megújult medencében lehet élvezni a nyaratForrás: -Shutterstock / Készítette: Olesia Bilkei

A vajdasági fürdő medencéire ráfér a felújítás, hiszen még a nyolcvanas évek elején épültek, és mára elavultak. Nagy gondot jelentett például a csúszdás medence vizének tisztítása a régi megoldások miatt. Mostanra teljesen újjáépült a medence, így idén nyáron már tiszta víz várja a strandolókat.

Május második felében a gyerekmedencét is felújítják, a faláról letisztítják a vízkövet, és új, színes poliészter bevonatot tesznek rá. A fürdőbelépő idén egy kicsivel drágább lesz, mint a korábbi években, felnőtteknek 330 dinár, a gyerekeknek és a nyugdíjasoknak pedig 250 dinár lesz a napijegy, ami átszámolva még így is ezer forint alatt van! 

A nyár folyamán két fesztiválnak is helyet ad a strandfürdő: június harmadik hétvégéjén tartják a Color Fesztivált, augusztus második hétvégéjén pedig a háromnapos Green Future Fesztivált.   

Aki több napra látogatna el az adai komplexumba, a Dom hostelben és a Sportpanzióban szállhat meg, ahol ötven-ötven szálláshelyet kínálnak. Továbbá a strandfürdőben júniustól szeptemberig üzemel majd a három vendéglő is – tudtuk meg a vajdasági Magyar Szó napilap híréből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek