Ezekben a fürdővárosokban találkozhat a Mikulással

Miután december 6-án minden háznál kiosztotta az ajándékokat a Mikulás, 7-én időt szán a hazai fürdővárosok meglátogatására is. Mutatjuk melyik hazai wellness komplexum körül fordul meg a nagyszakállú:

Zalakaroson sportosan várják a piros ruhást, december 7-én jótékonysági futást szerveznek a fürdővárosban. A kevésbé felkészültek akár biciklivel is teljesíthetik a távot.

Több fürdővárosban is megáll a Mikulás - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: frankychoi

Azért is érdemes részt venni a programon, mert a nevezéskor kapott rajtszám a Zalakarosi Fürdő felajánlása alapján a futás napján vagy másnap, azaz december 7-én vagy 8-án 50%-os kedvezményre jogosít a komplex belépőjegy árából.

December 7. és 8. között a fürdőben a kisebbek is jól szórakozhatnak, a beltéri gyermekvilág részlegen vízi vetélkedők és kreatív foglalkozások várnak rájuk.

A Hagymatikumban december 7-én a Mikulással és a Krampuszokkal is találkozhatunk, akik édességet osztogatnak. Ezen a napon kreatív foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek.

A piros ruhás, nagy szakállú télapó szombaton, azaz december 7-én látogat el az Igali fürdőbe is, ahol a legkisebbeknek Mikulás napi játszóházzal, ingyenes programokkal és finom ajándékokkal kedveskednek. Emellett zenés aquafitness órákkal és ünnepi szaunaszeánszokkal várják a vendégeket az immár karácsonyi hangulatba öltöztetett fürdőben.

Vannak fürdők, ahová nem tér be ugyan a Mikulás, de az ünnephez illő programokkal azért készülnek: ilyen a Brigetio Gyógyfürdő, ahol december 7-én éjfélig lehet lubickolni. A Bogácsi Gyógyfürdőben ugyanezen a napon ugyancsak meghosszabbított nyitvatartással várják a vendégeket - tudtuk meg a termalfurdo.hu cikkéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek