Lazuljanak el egy Török Fürdősétán

  A Török Fürdősétát, ami a Fő utcai Király Gyógyfürdőben kalauzolja végig a látogatókat, az Experience Balkan és a Cool-Tour Club szervezi. Az újévkezdő programnak is beillő wellness sétát és fürdőzést 2020. január 15-re (szerdára) tervezik az ötletgazdák, de a helyek egyre fogynak, így ajánlott minél előbb, 2019. december 10-ig mindenképpen jelentkezni és külön fürdőjegyet vásárolni.

  Török Fürdő, Budapest, a Ganz utca felőlForrás: Wikipedia.org / Misibácsi

  A budai fürdő és wellness séta keretében a vezetők és a jelentkezők bejárják és megismerik a fürdő történetét, rejtett zugait és persze a medencéket is, mert a programot egy közös török fürdőzés zárja le. A bejárás előtt azonban még kiderül mi maradt meg és mivé alakították át Tojgun pasa 1555-ben épített dzsámiját, megnézhetik az Alsó-Víziváros fontosabb látnivalóit. Majd a fürdőzés után még egy autentikus budai helyszínen (ezt meglepetésnek szánják a szervezők) tovább folytatódik a beszélgetés a Balkánról, a törökökről és a kultúrájukról – olvasható az esemény Facebook oldalán, ahol a szervezők elérhetőségét és a jelentkezés menetét is megtalálják.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!