Kipróbálná, milyen egy szobányi, doromboló macskán feküdni?

  Multidimenziós wellnessélmény várja a Brooklynban nyílt Luxury Escapism-komplexum vendégeit. A látogatók több mint tíz, különböző relaxációs állomást próbálhatnak ki, köztük a Fuzzidariumot (Bolyhodát), amelynek célja a megnyugtató macskaélmény felidézése és felnagyítása: a belső teret szőrös, puha felületek borítják, emellett 50 Hz-es, vagyis a dorombolásnak megfelelő hangalásfestés ringatja pihentető hangulatba a vendégeket - számol be róla a Spa Business.

  Forrás: Gundula Vogel/pixabay.com

  Persze, ez még korántsem minden: vibráló vízágy, hangfürdő és VR-szemüveg is várja a látogatókat, ez utóbbival például egy hétperces, kreatív élményben lehet részük.

  A két órás szeánsz a legmodernebb technológiákkal és tapintható stimulációkkal segíti a vendégek ellazulását. A központot Tyler Pridgen és David Lobser alapította, előzménye egy tavaly, New Yorkban nyitott háromnapos pop-up wellnessélmény volt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!