Ha szaunában melegedne a napokban, ezt a három fürdőt célozza meg

  Összegyűjtöttünk három hazai fürdőt, ahol a napokban szaunafelöntésekkel várják a vendégeket. Ha felmelegedésre és lazításra vágyik a hűvös őszi napokon, akkor ezekre a helyekre mindenképp érdemes lesz benézni.

  Ha a fővárosból olvas minket, akkor a legkézenfekvőbb megoldás a szaunázásra a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő, ahol a szombati Retro Party est részeként szaunaeset is szerveznek.

  Fürdőruha nélkül szaunázhat - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: Fernando Zamora

  A bulis és lazítós medencés kikapcsolódás este 19 órától éjfélig tart. A késő esti órákban fürdőruha nélkül is lehet szaunázni, mivel a rendezvény ideje alatt a teljes szaunavilág fürdőruhamentes terület lesz. A belépő a programokkal együtt összesen 5.800 Ft/fő, a jegyet kizárólag online lehet megvásárolni, áll a fürdő weboldalán.

  A debreceni Aquaticum élményfürdőben a női vendégeket várják szaunafelöntésekkel, november 21-én, csütörtökön. Az úgynevezett női napon a férfiak nem léphetnek be a fürdő szaunavilágába. A látogatókat 16 órától zárásig várják pihentető felmelegedésre - tudtuk meg a Termál Online híréből.

  A Hertelendi Termálfürdőbe november 23-én érdemes szaunázni menni, ugyanis ezen a napon ünneplik a fürdő nyolcadik születésnapját. Az ünnepi eseményen szaunaszeánszokkal, éjszakai fürdőzéssel és kellemes háttérzenével fogadják a fürdőzőket. A komplexum éjfélig lesz nyitva.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!