Még idén csobbanhatunk Bábolna új medencéiben

Csak jövő tavasszal adják át a bábolnai termálfürdő vadonatúj strandrészlegét, de már most bejelentették milyen belépőjegy-árak lesznek a fürdőben.

Lassan a befejezéshez közelednek a Bábolnai Strand- és Termálfürdő fedett részlegének munkálatai. A termálfürdőt két ütemben nyitják meg - tudtuk meg a Termál Online híréből.

Új medencékben csobbanhatunk hamarosan Bábolnán - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: Daniel Perrig

A fedett részt, ahol szauna, gőzkabin, egy élménymedence és két gyógyvizes ülőmedence kap helyet, várhatóan még a télen átadják. Ez jó hír, hiszen csak januárra tervezik a megnyitót, de várhatóan már a próbaüzem idején is megmártózhatunk a benti medencékben.

A szabadtéri részleg csak jövő tavasszal nyitja meg kapuit. Áprilisban vagy májusban lubickolhatunk először a vadonatúj strandmedencékben. A kültéri részen egyébként három medence és egy vízi játszótér épül.

Nemrég azt is közölték, hogy mennyiért lehet majd élvezni az új fürdő szolgáltatásait: a téli hónapokban, a fedett részlegre szóló belépőjegy ára egy felnőtt esetében 2500 forint lesz, a 3 órás jegy pedig 1900 forintért váltható majd ki.

Amikor a kinti medencéket is üzembe helyezik, a bővülő kínálattal a belépő ára is növekszik. Az egész napos felnőtt jegy 3100 forint lesz, míg a 3 órás 2300 forintba fog kerülni. A jegyek a szauna és a gőzkabin használatát is magukba foglalják. A helyi lakosoknak télen-nyáron 10 százalékos kedvezmény jár.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek