Alaposan kicsinosítják a zalakarosi fürdő környékét

  Milliárdos fejlesztésbe kezdtek Zalakaroson, amelynek részeként a település és a fürdő környezete is megszépül. 

  Multifunkcionális rendezvényteret és látogatóközpontot építenek a fürdőváros központjában, az üdülőhely vonzáskörében, továbbá egy gyógy- és egészségparkot is kialakítanak.

  Megszépül a zalakarosi fürdő környékeForrás: Shutterstock / Készítette: Jana Janina

  A Termal Online híréből az is kiderült, hogy a Zalacarte elnevezésű épületben helyet kap majd egy interaktív közösségi tér is, amely kiállításoknak, koncerteknek és egyéb kulturális rendezvényeknek ad otthont a jövőben.

  A kisgyermekes családok is örülhetnek, ugyanis a fogadóépületben egy játszóház is lesz, továbbá kávézót is terveznek kialakítani.

  Az új központi tér is kellemes kikapcsolódást ígér - szökőkúttal és korszerű vizesblokkal teszik színesebbé és kellemesebbé a területet. Mindezeken felül e-bike, elektromos kerékpár töltőállomás, fitnesspark, futópálya, napozópark, az arborétumban Kneipp-taposó és ivókút, valamint egy Zalakaros feliratú fotópont kialakítása is a fejlesztés tervei között szerepel.

  Szintén ehhez a beruházáshoz tartozik, hogy az egész Dísz tér egységes arculatot kap, továbbá egy új sétány is épül az arborétum észak-keleti pontjától a termáltó irányába. A fejlesztések várhatóan a jövő év végére fejeződnek be.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!