Rá sem ismer a Virágfürdő új szaunavilágára

  Májusban kezdődött a kaposvári Virágfürdő szaunavilágának felújítása és kibővítése, mostanra befejeződtek a munkálatok és egyúttal új elemekkel bővült a komplexum.

  Szaunavilág - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: Ulrike Leone

  Megújult a finn szauna, az aromaszauna, az infraszauna és a gőzfürdő, valamint a masszázshelyiségek. A szaunavilág területe is bővült, 280 négyzetméterről közel 500-ra nőtte ki magát. Ennek révén új szolgáltatások is helyet kaptak a részlegen.

  Létrehoztak egy Kneipp udvart, ahol vizes és száraz sétány is található, egy sószobát, fűtött kerámia ülőkéket helyeztek ki, van itt továbbá egy jégkása kút és egy dézsazuhany is. Mindemellett a pihenőteret is tágasabbá, kényelmesebbé varázsolták. A megújult részleget már használhatják a fürdővendégek - írja a Termal Online. Az árakról a fürdő honlapján tájékozódhatnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!