Két magyar díjat is kiosztottak az idei World Spa Awardson

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a legjobb hotel spa, az egerszalóki Saliris Resort pedig a legjobb resort spa kategóriában lett a magyar győztes.

Nemzetközi Spa Oscarnak is nevezik a World Spa Awardst, amit a World Travel Awards testvérprogramjaként indítottak el öt éve. Célja, hogy növelje a a spaturizmus szolgáltatásainak színvonalát, és megnevezze a terület legjobbjait.

WellnessForrás: Pixabay / Készítette: Free-Photos

A díjat több nemzeti nemzeti kategóriában adják át, nemzetközi szinten pedig az kapja, aki a legtöbbet gyűjtötte össze a közönség és a szakma – vezetők, utazási irodák, idegenvezetők, szakújságírók – szavazataiból.

A világ legjobb hotel spája címet 2018 után újra a dubaji Armani Hotelban található Armani Spa kapta. Az idei legeredményesebb resort spa a vietnami InterContinental Danang Sun Peninsula Resortban található Harnn Heritage Spa lett. A világ legjobb wellnesslétesítménye díjat, akár csak 2018-ban, idén is az oroszországi Mriya Resort & Spa nyerte el. A világ legjobb spadesztinációja pedig Dubaj lett.

A magyarok közül a legjobb hotel spa címét a Kempinski Hotel Corvinus Budapest érdemelte ki, míg az egerszalóki Saliris Resort a resort spa kategóriában szerezte meg az első helyet.

A jelöltek között volt hotel spa kategóriában az Aria Hotel, a Ritz Carlton és a Four Seasons Hotel Gresham Palace spája. Resort kategóriában a Hertelendy Kastélyt és a Danubius Hotel Bük szállodát jelölték - tudtuk meg a turizmus.com híréből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek