Három hazai fürdő, amely nagy kalandot ígér az őszi szünetre

  Ha nincs még programja az őszi szünetben, akkor most mutatunk pár hazai fürdőt, ahol verhetetlen a gyerekvilág. Vízi játékokkal felszerelt élménymedencék, csúszdák és még Cápabarlang is várja a kicsiket.

  Cápabarlang Bükfürdőn

  A fedett élményfürdőben sodrófolyosóval, pezsgőágyakkal, nyakzuhannyal felszerelt élménymedencével és pezsgőmedencével is találunk, melyek mókás kikapcsolódást ígérnek a gyerkőcöknek A kisebb gyermekek a tenger alatti vízivilággal is megismerkedhetnek az interaktív elemekkel felszerelt Cápabarlangban. A csúszdákon különleges fény- és színeffektekre számíthatnak.

  A tengeri élővilággal ismerkedhetnek meg a legkisebbekForrás: Facebook / Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum / Készítette: Csepregi Tibor

  Kalandmedence Mórahalmon

  Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben olyan többemeletes kalandmedencében lubickolhatnak a kicsik, melyekben helyenként csak szigeteken, lépcsőkarokon illetve hidakon lehet keresztüljutni, Emellett itt is megtalálható az élményelemek széles tárháza: sodrófolyosó, vízesésfal, pezsgőpad, masszázssugár.

  Kalandmedence MórahalmonForrás: Facebook / Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

  A gyerekeket csúszdák is várják: az anakonda csúszdán a bátrabbak 11 méter magasból indulhatnak és 103 méter hosszúságban csúszhatnak. A kisebb csúszda 9 méter magasról indul és 76 méter hosszú. A babák és a kisgyerkőcök elefántcsúszdán és állatfigurák között játszadozhatnak.

  Csúszda a vulkán belsejében

  Az AquaPalota élményfürdő a Várfürdő igazi vízi paradicsoma. Az óriási, kesze-kusza medencébe épített élményelemek– sodrófolyosó, víz alatti masszázssugár, pezsgő ülőfürdő – igazi relaxációt nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

  A gyerekek paradicsomaForrás: Facebook / Gyulai Várfürdő

   A két, több, mint 10 méter magasról induló csúszda vezet keresztül a vulkán belsején, majd lávaként tör a vízbe. A családiasabb kalandra vágyóknak se kell megijedniük, mert a 4 személyes csúszdán együtt is lecsúszhatnak - írja a Termalfurdo.hu.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!