Lebegő wellnessközpont épül Zalában

  Már épül a Zala Springs Golf Resort egyedülálló wellnessépülete Zalacsányban, amelyet egy tó vesz majd körül, így olyan lesz, mintha a föld fölött lebegne.

  Zajlanak a fejlesztések Közép-Európa első luxusresortjában, amely a tervek szerint több mint 1000 főt tud majd kiszolgálni. A Zala Springs Golf Resort területén már most várja a látogatókat a térség legszínvonalasabb golfpályája, a hozzá tartozó bisztró, klubház és három apartmanház.

  Olyan lesz a medence, mintha lebegne - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: Pexels

  A wellnessrészleg medencéiben úgy lesznek kialakítva a fúvókák, hogy azok az izmok regenerálódását is szolgálják, és nem csupán élményt nyújtó szerepük lesz. Emellett egy autentikus finn szaunát is kialakítanak, amely nemcsak hangulatában, hanem használatában is idézi a tipikus északi szaunák világát.

  Sütő András fejlesztési igazgató elmondása szerint koncepciójuk lényege, hogy a mennyiség helyett sokkal inkább az exkluzivitásra törekedtek. A wellnessrészleg nagyban eltér majd a hazai szállodákban található fürdőktől, mert nagy hangsúlyt fektetnek a golfhoz kapcsolódó feltöltődésre és egészségmegőrzésre.

  A fürdőrészleget az Archikon építésziroda tervezte Nagy Csaba Ybl-díjas építész és Pólus Károly vezetésével. A cég korábban aktív szerepet vállalt többek közt a Párisi udvar felújításában és szakértelmüknek köszönhetően újra eredeti formájában, Millennium Háza néven nemrégiben nyílt meg a fővárosi Olof Palme Ház is - tudtuk meg a Magyar Építők cikkéből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!