A római kor hangulatát idézi majd a felújított gyógyfürdő

  Jó hír azoknak, akik a hideg hónapokban is kedvelik a vizes programokat, hogy fedett élményfürdővel bővítik a komáromi Brigetio Gyógyfürdőt. Élménymedencével, sodrófolyosóval és pezsgőmedencével egészítik ki az eddigi kínálatot.

  Sodrófolyosót is terveznekForrás: Facebook / Komáromi Gyógyfürdő

  A komplexum célja, hogy bővüljön a fürdő őszi-téli kínálata és még vonzóbb úti céllá váljon. 

  Az új fürdőegység egészen különlegesnek ígérkezik, az elképzelések szerint az új épület a római kor kultúrtörténetét idézi majd fel, ugyanakkor tartalmaz modern elemeket is.  

  Az új családi, beltéri medence római kori hangulatban épül meg, egyfajta barlangfürdőt hoznak létre. A fürdőben megjelennek az emblematikus ókori szobrok, kiállítanak a római kort idéző tárgyakat illetve a panorámaablakokat a helyi ásatásokon készült képek fogják díszíteni.

  Ásatásokon készült felvételek díszítik majd a panorámaablakokatForrás: Facebook / Komáromi Gyógyfürdő

  A fürdő fejlesztésének befejeztével egy vadonatúj 200 négyzetméteres, rekreációs elemekkel ellátott élménymedencében pihenhetnek a vendégek, továbbá sodrófolyosó és pezsgőmedence, élmény és játékelemekkel felruházott gyerekmedence, csúszdák, pihenőterek és baba-mama szoba is rendelkezésre áll - írja a Termalonline.com.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!