Már alpesi széna gőzfülke és súlytalanságot ígérő wellnesságy is van Bükfürdőn

  A Bükfürdő Thermal & Spa új Medical Wellness központja október 11-től várja vendégeit közel 1400 négyzetméteren. A Büki Gyógyfürdő Zrt. elkészült projektje a régi fürdőgyógyászat alapjain éledt újjá, a felújítás során az épület kívül-belül megújult.

  Alpesi széna gőzfülkeForrás: Csepregi Tibor / Bükfürdő Thermal & Spa

  A hagyományos fürdőkúrákat a modern spa-kezelésekkel társították, amikhez felhasználták a fürdő saját gyógyvízével készült kozmetikumokat, valamint a német Kurland cég gyógywellness-megoldásait. A két termékpalettára építve a vendégek az egynapostól a háromhetes csomagokig válaszhatnak maguknak kényeztető és gyógyító kezeléseket – írja cikkében a Turizmus.com.

  Mától, azaz október 11-től elindítják a Bükfürdő Osteoporosis Programot is, amely csontritkulást kezelő programként hagyományos fürdőgyógyászati kezeléseket és modern spa-kezeléseket is tartalmaz. Részét képezi egy mozgásprogram, dietetikus tanácsadás, valamint a csontsűrűségmérés is, amit saját készülékkel végeznek. A program a csontritkulás megelőzésére is felhívja a figyelmet, ezért már a 30-as éveiben járókat is megcélozza.

  Súlytalanság érzetét ígérő Soft-Pack wellnesságyForrás: Csepregi Tibor / Bükfürdő Thermal & Spa

  A fürdő spa kínálatában megújult és bővült a masszázsok skálája, és megtalálhatók benne a természetes hatóanyagokban gazdag alapanyagok felhasználásával végzett pakolások, testkezelések és wellness kádfürdők is. 

  A Medical Wellness centrumban két speciális kezelés is helyet kapott, az egyik a Kraxenofen alpesi széna gőzfülke, amelynek a hagyományos szaunákkal szembeni előnye, hogy a fej és a lábak szabadon vannak, így a magas vérnyomással és visszérproblémákkal küszködők is használhatják. A másik pedig a Soft-Pack wellnesságy, amin az alga- vagy iszappakolással bevont test a súlytalanság állapotában lebeg, a hatóanyagok pedig a jótékony meleg hatására szívódnak a bőr legmélyebb rétegeibe.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!