5 hazai fürdő, ahol ősszel is kiúszhat a szabadba

  Szabad ég alatt fürdőzni, miközben színes falevelekkel teli az udvar igazán megnyugtató és felemelő kikapcsolódás. Mutatunk 5 hazai fürdőt, melyekben átélhetjük ezt az élményt.

  Egri Termálfürdő

  Az Egri Termálfürdőben hangulatos, gyönyörű színekben pompázó ligetben úszkálhatunk a hideg hónapokban is. Legfőképp a gyógyulni vágyók élvezhetik a három, egész évben használható kültéri medence radonban gazdag vizét. A beltéri és kültéri fürdőhelyet csak egy függöny választja el egymástól.

  Az egri fürdő kinti medencéje ősszel is üzemelForrás: Facebook / Egri Termál- és Strandfürdő - Hivatalos oldal

  Aquaticum, Debrecen

  Ősszel és télen is nagy népszerűségnek örvend a debreceni Aquaticum nemrég felújított, lóhere alakú, 36-38 fokos, kültéri termálmedencéje, ahol a nyakzuhanyok és a víz alatti masszázssugár segítenek az ellazulásban. 

  Ősszel is csobbanhatunk az Aquaticum lóhere formájú medencéjébenForrás: facebook / Aquaticum Debrecen

  Gyulai Várfürdő

  A éppen jelentős bővítés alatt álló Gyulai Várfürdő "Polip" gyógymedencéje az egyik legnépszerűbb a vendégek körében. A Lovarda épületének pihenő részlegéből nyíló belső-külső medence a parkba vezet, ahol gyönyörű környezetben, örökzöldek árnyékában pihenhetünk - írja a termalfurdo.hu.

  Gyulai Várfürdő, kültéri medenceForrás: Facebook / Gyulai Várfürdő

  Martfű Gyógyfürdő és Uszoda

  Martfűn is találtunk 2 kültéri gyógymedencét, melyeket hideg időben is használhatunk. A medencét körülvevő napozólépcsőn megpihenhetünk, és akár egy sakkjátszmában is részt vehetünk. A másik medence 35 °C-os vizében nyakzuhany kényezteti a gyógyulókat.

  Mártfű gyógyfürdőForrás: Martfű Gyógyfürdő és Uszoda

  Hungarospa, Hajdúszoboszló

  A Hungarospa gyógyfürdő részlege a hideg hónapokban is forró, kültéri medencékkel várja a gyógyulókat. A jódos, brómos, konyhasós gyógyvíz elsősorban reumatikus betegségek gyógyítására alkalmas. 

  Hungarospa, kültéri medenceForrás: Shutterstock / Készítette: aijaphoto

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek