Pihentető és szellemes őszi programokkal készülnek a hazai fürdők

Szaunázók hétvégéje, borkorcsolya, disznótoros és kürtőskalács fesztivál, Halloween party és Tök jó napok: az ősz is sűrűnek ígérkezik népszerű fürdővárosainkban.

Melengető szaunaprogramok

Biztos többen vannak azok, akiknek nagyon hiányzik a meleg és a nyár. Ha szeretnék lazítással tölteni  október első hétvégéjét, akkor egész napos szauna programokon vehetnek részt a Szaunázók Hétvégéje alkalmából.

Szaunaszeánszok várják a vendégeketForrás: Shutterstock / Készítette: Billion Photos

Kecskeméten kipróbálhatják a sörös, kávés, csokikrémes bőrápolást, frissítő olajos szaunaszeánszokat, míg Mórahalmon 14 kabin, 16 medence várja a felfrissülni vágyókat október 4. és 5. között. Bükfürdőn vaníliás-jázminos, szőlőmagolajos, csipkebogyós, gyógynövényes felöntések lesznek péntektől vasárnapig. Harkányban a teljesen új szauna részlegen vehetünk részt két napon át a szeánszokon, Zalakaroson október 5-én 'Karosi vihar', '56 csepp vér', 'Pistis relax' fantázianevű programokon lazíthatunk - írja a termalfurdo.hu.

Halloween partyból sem lesz hiány

Az Igali Gyógyfürdőben október 26-át tartanak, ahol hátborzongató szauna szeánszokon vehetünk részt, a gyerekeket ingyenes arcfestés várja, a külső termál medencéknél éjszakai fürdőbuli zárja az eseménydús napot.

Halloween buliktól lesznek izgalmasak a fürdőkForrás: Shutterstock / Készítette: Alex Bard

Október 26-tól november 2-ig Zalakaroson is Tök jó napok várnak ránk, halloweeni kölyökdisco, jelmezverseny, töklámpáskészítés, vízi vetélkedők, koncertek, kézműves vásárok és tökfaragó verseny is színesíti a napot, nemcsak a városban, hanem a fürdőben is.

Október 31-én a Hungarospaban is zenés éjszakai halloween habparty-n vehetünk részt.

A fővárosi Aquaworldben szintén borzonghatunk november 2-án: gyerekeknek szóló buli, szellemidéző tánc show, tűzzsonglőr és lézer show is szórakoztatja az éjszakai fürdőzőket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek