A Good Morning America műsorába a Széchenyi fürdőből jelentkezett be Will Smith

A Good Morning America című reggeli tévéműsort naponta öt millióan nézik az Egyesült Államokban. A műsorban, a Gemini Man című film kapcsán hosszú beszélgetős anyag készült Wil Smith-szel és Ang Lee-vel, a rendezővel. Hogy mindez miért érdekes? Mert az egészet Budapesten, a Széchenyi Gyógyfürdőben vették fel.

Az interjút több hetes előkészítő munka előzte meg, a fürdőt pedig többek között azért választotta a stáb, mert ez volt a film egy forgatási helyszíne is. A műsorban a vendégek megkóstolták a gyógyvizet, majd koccintottak is a főváros egészségére. Viccből meg is kérdezte a riporter Will Smith-től, hogy fiatalabbnak érzi-e magát, miután ivott belőle – mivel a filmben a színész egyszerre játssza mostani és ifjabb önmagát is. Később mindenki kapott egy hátmasszázst a gyógyfürdő teraszán, miközben Ang Lee a filmet kapcsolatos élményeiről mesélt.

Will Smith a Gemini Man bemutatójára érkezett Budapestre, de emellett itt ünnepelte 51. szülinapját is, méghozzá a Szent István Bazilika előtt, írja a Termál Online.

Az ajánlóban látható kép illusztráció, forrása: Kaliva/Shutterstock.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek