A wellness turizmus lesz a szomszédban tartott rendezvény fő témája

  Október 2-án kezdődik és 6-án ér véget a vadászati és halászati, valamint az ökológiai kiállítás, míg az idegenforgalmi vásárt október 3-5. között tartják.

  Turisztikai kiállítás - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Maksym Poriechkin

  A többnapos turisztikai kiállításra idén 450 kiállító érkezik 20 országból, bemutatkoznak a legnépszerűbb turisztikai irodák, idegenforgalmi központok és szállodák, de megrendezik a helyi termékek vásárát is.

  Egy-egy stand előtt érdeklődhetünk egy adott gyógyfürdő vagy éppen vadaspark kínálatairól, de kereshetünk a város zajától távol eső pihenőhelyeket is, mint például a nemrég említett, Belgrád közelében található tanya, ahol aromás fűszernövényekkel dúsított szalmaágyon aludhatnak a  vendégek.

  Az idei kiállítás fő témája a spa és a wellness turizmus, de nagy hangsúlyt fektetnek majd a gasztronómiára is.  

  A turizmus számos ágát bemutatják majd a látogatóknak: érkeznek a falusi-, a vallási-, a gasztro- és az egészségturizmus képviselői, de akadnak majd kínálatok a különleges igénnyel rendelkezőknek is, áll a kiállítás beharangozójában.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!