Sissi hercegnő luxuspalotájában foglalhat szállást Hvaron

Befejezték az Erzsébet-palota szállodát felújítását, amelynek megépítéséhez anno a legendás Sissi is hozzájárult. A régóta várt, öt csillagosPalace Elisabeth Hotelt szombaton nyitották meg Hvar szigetén - írja a HrTurizam hírportál.

A Palace Elisabeth Hotel esti fényekbenForrás: Facebook / Suncani Hvar Hotels

A palota a sziget első ötcsillagos szállodája, emellett tagja lett a "Világ vezető hoteljei" elnevezésű luxusszállodák szövetségnek is.

A beruházás szobánként 300 ezer euró volt, ami az eddigi hotelbefektetések csúcsát súrolja, tehát biztosak lehetünk abban, hogy ha itt szállunk meg, igazi luxuskörülmények fogadnak minket. A szobából kilépve a spa részlegen egyebek mellett masszázs szobák, török szauna és olyan beltéri úszómedence várja a vendégeket, ahonnan ki lehet úszni a szabad levegőre is.

Az Erzsébet-palota története a 13. századra nyúlik vissza. 1898-ban a szállodát újjáépítették, majd Sissi osztrák császárné után a "Spa Hotel Empress Elisabeth" nevet kapta. A szálloda újbóli megnyitásakor a vendégek igazi Sissi ruhákba öltözött hölgyekkel pózolhattak kameráik előtt - az öltözékek az időtlen szálloda gazdag örökségére emlékeztetnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek