A mézes szaunázást is kipróbálhatja a Turizmus Világnapján

A Turizmus Világnapját ünneplik holnap, azaz október 27-én a Hungarospaban. A fürdőzőket szaunaszeánszokkal és vízi programokkal várják.

Hajdúszoboszló, HungarospaForrás: Shutterstock / Készítette: aijaphoto

2011 óta ezen a napon ünnepeljük meg hazánkban a Turizmus Világnapját. Az esemény megálmodója az ENSZ Turisztikai Világszervezete, amihez kapcsolódóan a hajdúszoboszlói fürdő már 8. alkalommal csatlakozik.

Az idén gyümölcsturmixos és őszi hangulatú szaunaszeánszokkal várják a vendégeket 16 és 18 óra között,de akár mézédes szaunázásban is rész vehetnek. Amennyiben beneveznének egy ilyen kikapcsolódásra, érdemes időben jelentkezni a szaunakezelőnél, ugyanis a programra csak korlátozott létszámban tudnak vendégeket fogadni. Az aktívabb pihenésre vágyó fürdőzők vízi tornákban vehetnek részt: 10.30-tól a Gyógyfürdőben, 13.30-kor az Aqua-Palece részlegen, 14.30-kor pedig a Strandfürdőben mozgathatják át magukat.

A Gyógyfürdőben 2100 forintért válthatnak belépőjegyet, az Uszodába 1500 forintért, az Aqua-Palace medencéiben pedig 3400 forintos belépővel léphetnek be. A szaunajegyeket további 800 forintért vásárolhatják meg - tudtuk meg a Hungarospa esemény beharangozójából.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek