Esti wellness és élménytúra lesz Budapest legújabb fürdőjében

Október 12-én ismét késő estig tartó fürdős élményeket szervez a Spabook. Ezúttal a Pesterzsébeti Jódos-sós Gyógy- és Strandfürdőben élvezhetik a wellnesslehetőségeket.

A zárt körű program során a látogatók vezetett túra keretében nézhetik meg a fürdő gépészeti berendezéseit, mialatt megismerkedhetnek a technikai és történelmi kulisszatitkokkal is. Ezután részt vehetnek az esti wellnessezésen, mely elsősorban a kapcsolatépítésről szól: kötetlenül beszélgethetnek digitális nomádokkal, világjárókkal is, és meghallgathatják inspiráló történeteiket.

Késő estig lubickolhat az új fürdő medencéibenForrás: Facebook / Spabook‎Esti wellness és fürdőtúra Budapest legújabb fürdőjében

A vendégeket koncertélmény-hangzásvilággal felturbózott gőzkabin, élményelemekkel felszerelt medence, panorámás, beltéri-, és infraszauna várja. Megmártózhatnak a Budapest térségében egyedülállónak számító jódos-sós medencében, a panorámás medencében és a fitnessz medencében is - áll a Spabook Facebook eseményében.

A vendégek érkezését 19:15-re várják, de fontos tudnia, hogy csak előzetes regisztrációval vehet részt a fürdős eseményen. Az online jegyvásárlásról, és a jelentkezési tudnivalókról ide kattintva tájékozódhat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek