Ha nem jut el Sárvárra, akkor is kikapcsolódhat úgy, mintha ott lenne

Megnyugtató atmoszférahangokat gyűjtöttek össze egy online felületen, így igyekeznek segíteni azoknak, akiknek nincs idejük elutazni Sárvárra, de szükségük lenne a hétköznapi feszültség hatékony feloldására – olvasható a turizmus.com oldalon.

Otthon vagy az irodában is így érezheti magátForrás: Sárvári TDM

A fürdővárosban is hallható atmoszférahangokat lejátszva a felhasználók úgy töltődhetnek fel, hogy valójában nincsenek is ott a helyszínen. Vízparti hangok, szökőkút és pezsgőfürdő csobogása, tűz ropogása a kandallóban, erdei szellő susogása, madárcsicsergés is lejátszható. Megnyugtató, hosszú ki- és belégzést segítő irányító üzenetek is megjelennek a kijelzőn.

Az utóbbi időben több nemzetközi tanulmány is készült, ami azt igazolja, hogy a felvételről lejátszott erdei hangok még a relaxációs zenénél is jobban csökkentik a hétköznapi feszültséget. Már egy rövid ideig tartó koncentrált relaxáció elegendő ahhoz, hogy sikerüljön feszültségmentes állapotba kerülni.

A sárvári TDM ezeket a kutatási eredményeket és a szakértői tapasztalatokat hasznosítva hozta létre a felületet, aminek köszönhetően bárki a szabadban érezheti magát vagy egy kellemes erdei házban, ahol a kandallóban pattog a tűz, miközben valójában az irodában vagy otthon tölti az idejét.

A stresszűző felület ide kattintva érhető el.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek