Mutatjuk, hogy ősszel mely fürdők lesznek hosszabb-rövidebb ideig zárva

Jó néhány hazai fürdőben hosszabb-rövidebb karbantartási szünetet tartanak az ősz folyamán, amikor egyes komplexumok teljesen bezárnak, míg mások csak részlegenként szünetelnek, ami azt jelenti, hogy néhány medencét ideiglenesen tudnak majd használni. Mutatjuk, hogy melyik fürdőben mikor lesznek leállások.

Aquaticum DebrecenForrás: Facebook / Aquaticum Debrecen / Készítette: Krisztian Bodis

A debreceni Aquaticum mediterrán élményfürdőben szemtember 9-én kezdik meg a karbantartási munkálatokat, ezért 12-ig zárva lesz a létesítmény. A fürdőzőket szeptember 13-án 12 órától várják ismét.

Szintén zárt kapukat találnak szeptember 29. és október 2. között az egerszalóki Saliris Resortban. A leállás a fürdőt és a szállodát is érinti. Szintén fontos tudnivaló, hogy az újraindulás napján még nem valószínű, hogy a medencék vize eléri a szokásos hőfokot, ezért a fázósabbak jobb, ha várnak pár napot a megmártózással.

A gyulai Várfürdőben részleges leállások lesznek szeptemberen és októberben: szeptember 23-27. között a szaunarészleget nem lehet majd használni, az 50 méteres úszómedence üzemelése pedig szeptember 16. és 22. között szünetel sátorépítés és vízcsere miatt. A 25 méteres tanuszodát is mellőzniük kell néhány napra, október 28. és november 1. között végzik rajta a karbantartási munkálatokat.

A gyulai AquaPalota élményfürdőbe készülőknek a november 11. és 15. közötti időszakot kell fejegyezniük maguknak, ugyanis ezekben a napokban teljesen bezár a komplexum. Az élményfürdőt november 16-án lehet majd ismét látogatni.

Mezőkövesden részleges és teljes leállás is lesz ősszel. A Zsóry Gyógyfürdőben szeptember 2-án kezdődik a gyógymedencetér felújítása - a három gyógymedencét érintő munkálatok október 6-ig tartanak. A fürdőbe viszont még 7-én se induljanak el, mivel ezen a napon kezdődik a fürdő teljes karbantartása, így az egész épületet bezárják. Október 12-én lehet majd ismét jegyet váltani.

A szegedi Anna Früdőben már javában tart a nyár végi karbantartás, és legközelebb csak szeptember 8. után lehet ismét lubickolni. A leállás a gyógyászati részleget is érinti.

Egy rövidebb szünet a szentgotthárdi termálfürdőben is lesz, itt szeptember 16-án, hétfőn veszi kezdetét a karbantartás amely szeptember 19-én ér véget - tudtuk meg a Termál Online cikkéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek