2 km hosszú egészségügyi ösvény épül a szerb fürdő közelében

  A szerbiai Ürög községben folyamatosan zajlanak különböző turisztikai fejlesztések, hogy ne csak a vrdniki fürdő, de egyéb látnivalók és szolgáltatások is ide vonzzák a turistákat.

  A túraútvonalak mellett egészségpálya is leszForrás: Shutterstock / Készítette: Veronika Kovalenko

  Egy erdei központot pl. májusban kezdenek kiépíteni Satrincán, és hamarosan várható egy turisztikai komplexum megnyitása is Vrdniken. Emellett folyamatban van egy csaknem 2 km hosszú ún. egészségügyi pálya építése, amely összeköti majd a fürdőt és az etno falvat.

  A terv szerint a szakasz elején, az első 230 méternél kőkockákat használnak, a többi azonban speciális felületű burkolatot kap. Ennek köszönhetően életkortól és egészségi állapottól függetlenül mindenki élvezheti majd ezt az ösvényt. A fejlesztéssel nőhet Ürög turisztikai kínálata, valamint a gyógyfürdő is több látogatót fogadhat majd.

  Mindemellett több gyalogút is épül Vrdniken, emellett lesz gondola is, amelynek kiépítését a télen kezdik el – írja a szerbiai Turistički Svet magazin.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!