Fürdős programok, amelyekkel átlubickolhatja a nyár utolsó napjait

A nyár utolsó napjait vizes szórakozással töltik meg a hazai fürdők: a hét során lesznek szezonzáró családi programok, koncertek és éjszakai fürdőzések is.

A Bonyhádi Termálfürdőben szezonzáró fürdőfesztivált szerveznek augusztus 30-án, pénteken. Délután három órától a gyerkőcöket ingyenesen használható légvárral, trambulinnal és gokarttal várják. A medencék mellett 18 órától késő estig tartó élő zene szórakoztatja a fürdőzőket, akik ezen a napon 23 óráig lubickolhatnak a medencékben.

Bonyhádi Termálfürdő - ThermalbadForrás: Facebook / Bonyhádi Termálfürdő - Thermalbad

A budapesti Dagályfürdőben szintén pénteken búcsúztatják a nyári idényt: ezen a napon éjszakai fürdőzést tartanak, és a látogatóknak lehetőségük lesz belesni a gépházba is. Este nyolc órától szaunafelöntésekkel készülnek. Aki részt venne a rendezvényen, kizárólag online, előre megvásárolt jeggyel van rá lehetősége, ugyanis a belépők ezen a napon korlátozott számban állnak rendelkezésre. A részletekről a fürdő honlapján tájékozódhatnak.

A fővárosi Pünkösdfürdő mókás, családi programokkal készül a nyár utolsó hétvégéjére: pénteken dzsungel-kvízbe csöppenhetnek, de lesz mini diszkó és családi vízi párbaj is. A legkisebbeket arcfestés is várja. A programok 10 órakor kezdődnek és 17 óráig tartanak – írja a Termál Online.

Tiszakécskén animációs programokkal készülnekForrás: Facebook / Barack Thermal Resort Fürdő

Tiszakécskén ezen a héten animációs programokkal várják a fürdővendégeket. A Barack Thermal Resort Fürdőben már reggel vízitornával kezdik a napot, majd vízivetélkedőkkel, kézműves foglalkozásokkal, csillámtetoválással és lufigajtogatással pezsdítik fel a csobbanást. Az animációs programokon szerdán, csütörtökön és pénteken vehetnek részt 10 és 17 óra között.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek