A megújult poroszlói strandon vízparti sétány, babaszoba, LED-fal várja a fürdőzőket

   

  Új vízparti sétány, babaszoba, energiatakarékos lámpák, wifi és információs tájékoztató oldal – néhány érdekesség a megújult poroszlói szabadvízi strandról. Idén április végén kezdődtek el a kivitelezési munkák és alig két és fél hónap után elkészültek a felújításokkal – írja a Turizmus.com.  

  A természetes vízpart szép sétányt kapottMentusz Károly/Turizmus.com

  Először 1350 köbméternyi homokot építettek be a strand területén, majd teljesen felújították a vizesblokkot. Újdonságként pelenkázó helyiséget alakítottak ki, amely babaszobaként szolgál, és a mozgássérültek fogadását is biztosítja.

  A fürdőzők az aktuális információkat kiépített LED-falakról olvashatják. Parti sétányt is építettek pihenőpadokkal, az új játszótérnek pedig minden bizonnyal örülni is fognak a gyerekek. Ráadásul mostantól új vízi játékok, kajakok, vízibiciklik, kenuk, vízi csúszdák, mentőcsónakok, napozóágyak és napernyők várják a látogatókat.

  Mentusz Károly/Turizmus.com
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!