Pazar luxushotel átadására várnak Szerbiában

  Menő luxus hotelt építenek a szerb üdülővárosban, Sokobanján. Ha minden a terv szerint halad, még idén átadják a létesítményt, de legkésőbb 2020. elejére teljesen kész lesz.

  A Hotel Sunce néhány év elhagyatottság után, jelenleg alapos felújításon esik át, a legmodernebb elemekkel szerelik fel, medencéket alakítanak ki, továbbá wellness- és SPA központ is helyet kap az épületben - olvasható a szerb Turistički Svet magazinban.

  Egy szabadtéri medencét is kialakítanakForrás: Pixabay / Készítette: Free-Photos

  A kivitelezők célja, hogy még 2019-ben elkészüljön a turisztikai attrakció, de legkésőbb a jövő év elején átadásra kerüljön. A vendégeket kongresszus termek, mintegy 150 szoba és apartman várja, összesen 400-450 fős befogadóképességgel.

  A hotelben két beltéri és egy szabadtéri medencét kínálnak a kikapcsolódásra, valamint szaunázásra, masszázsra, szépségápolásra is lesz lehetőség.

  A létesítményben minden generációnak készülnek érdekességekkel, így a gyerekeknek is lehetőségük lesz a szórakozásra. A várhatóan 4 csillagosra értékelt hoteltől a turizmus fellendülését remélik Sokobanján, belföldi és külföldi turistákat egyaránt szeretnének bevonzani a vidékre - írja a szerb lap.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!